top of page
financieel advies voor kmo's

FISCALE BEGELEIDING OP WEG NAAR HET SUCCES VAN UW ONDERNEMING

PROFESSIONELE OPSTARTBEGELEIDING VOOR KMO’S

Een bedrijf oprichten is geen sinecure. Er komt heel wat bij kijken en het is onze taak als fiscale experten om u als bedrijfsleider in spe daarbij te begeleiden.

Bij A-BC KANTOOR richten wij ons specifiek op kleine en middelgrote ondernemingen. Wij adviseren u over de verschillende vennootschapsvormen en wat de juridische implicaties van elk van deze bedrijfsstructuren zijn. We maken u wegwijs in het vennootschapsrecht en handelsrecht.

Ook na de opstart van uw kmo willen wij uw bevoorrechte partner blijven. Overweegt u de afsplitsing van bepaalde activiteiten in een aparte entiteit? Denkt u na verloop van tijd aan uitbreiding of misschien zelfs aan een overname van een ander bedrijf? Dan kunt u als kandidaat-overnemer een beroep doen op onze diensten voor een accurate waardebepaling.

arrow-down.gif
next
fiscale raadgever

Fiscale raadgever bij uitstek voor kmo’s en particulieren

Fiscaliteit is een ingewikkelde materie en al helemaal als het over bedrijfsfiscaliteit gaat. Wij blijven de complexe fiscale wetgeving op de voet volgen en verstrekken deskundig advies in alle belastingaangelegenheden. In concreto wijzen we u onder andere op de indiening van de jaarlijkse btw-aangifte, stipte voorafbetalingen en bereiden we uw belastingaangifte voor.

Daarnaast zijn wij ook thuis in de ruime materie van de personenbelasting. Wij bieden onze diensten dan ook graag aan particulieren aan voor hulp bij het invullen van hun belastingbrief.

diensten
A-BC Kantoor

Wenst u advies van een fiscaal expert voor de overname van een bedrijf of de invulling van uw belastingbrief? Maak dan telefonisch of via mail een afspraak bij A-BC KANTOOR in Brugge.

arrow-down.gif
CTA
boekhoudkundige anlayse voor kmo's
contact
bottom of page