top of page
boekhoudkundige hulp particulieren

BOEKHOUDKUNDIGE HULP VOOR HET DAGELIJKS REILEN EN ZEILEN VAN UW BEDRIJF

SAMEN VOOR EEN EFFICIËNT BEDRIJFSBEHEER

Hebt u als beginnende kmo nood aan boekhoudkundig advies? Of laat u de boekhouding van uw bedrijf bij voorkeur over aan een accountant? In beide gevallen kan u op de deskundige services van A-BC KANTOOR uit Brugge rekenen.

Wij staan elke bedrijfsleider van een kleine en middelgrote onderneming bij met raadgevingen voor een optimale bedrijfsvoering. Maar ook voor concrete hulp bent u bij ons aan het goede adres. Zodat u zich kunt focussen op de eigenlijke professionele activiteiten van uw onderneming: productie, levering, distributie aan uw klanten enz.

arrow-down.gif

Uw boekhoudkundige administratie door A-BC KANTOOR

Als u zelf geen boekhouder in dienst hebt, dan kunnen wij alle aspecten van uw boekhoudkundige administratie op ons nemen en u op die manier volledig ontzorgen.

In de dagelijkse praktijk betekent dat de opmaak van offertes en facturen, de opvolging van alle debet- en creditverrichtingen, in een bepaalde context ook de opmaak van contracten. Naar de afsluit van het boekhoudkundig jaar toe maken wij de resultatenrekening op zodat wij tijdig de jaarbalans van uw bedrijf kunnen indienen.

next
online facturatietool boekhouden
arrow-down.gif

Billit, een handige facturatietool voor u én voor ons

“Time is money”, dat geldt voor iedereen die zaken doet. Daarom zetten wij in ons accountantskantoor zoveel mogelijk in op digitalisering van onze diensten. En daar plukt u eveneens de vruchten van.

 

Wij werken bij A-BC KANTOOR met Billit. Dat is een digitaal facturatieplatform dat we ook u via een persoonlijk account ter beschikking stellen. Elke binnenkomende en uitgaande factuur, bestelbonnen en creditnota’s van uw kmo worden daarin automatisch gegenereerd en opgeladen. De voordelen van deze werkwijze liggen voor de hand. Billit is een overzichtelijk archief dat zowel uw als ons werk makkelijker maakt, want betalingen, bestellingen e.d. zijn in een knip terug te vinden.

diensten
A-BC Kantoor

Hebt u in uw kmo nood aan een ervaren boekhouder die de zaken van nabij opvolgt? Vertrouw op de knowhow van A-BC KANTOOR in Brugge.

arrow-down.gif
CTA
boekhoudkundig advies voor kmo's
contact
bottom of page